MENU

Kleine kunstkerstboom met verlichting: 5 voorbeelden

Een kleine kunstkerstboom met verlichting zijn er in allerlei soorten en maten. In dit artikel zetten we er een paar voor je op rij met een hoogte van 120 cm. Deze hoogte kun je beschouwen als een kleine kunstkerstboom, zoals je ziet in de afbeelding hieronder:

Van het merk Black Box zijn de meeste kleine kerstbomen beschikbaar. Het is wel zo dat er relatief minder kleine kunstkerstbomen met verlichting te koop zijn, dan kleine kerstbomen zonder verlichting. Zit je favoriet hier niet tussen? Dan kun je overwegen om er toch één aan te schaffen zonder verlichting én de verlichting er los bij te kopen.

1. Kleine kunstkerstboom met verlichting Toronto (120 x 87cm)

De eerste kleine kunstkerstboom met verlichting is de Toronto van het merk Black Box. Deze kunstkerstboom is voorzien van 100 warm witte led lampjes, die mooi verdeeld zijn over de boom. De snoeren zijn netjes weggewerkt tussen de takken.

Black Box kunstkerstboom met led toronto maat in cm: 120 x 87 groen

2. Kunstkerstboom blauwspar Bolton

Deze kleine kunstkerstboom heeft een natuurlijke uitstraling doordat er een mix van materialen is gebruikt in de naalden en zijtakken. De extra brede kerstboom heeft een bijzondere grijs-blauwe kleur, net als de echte blauwspar uit de natuur. De boom is voorzien van 80 ingebouwde led lichtjes.

Kleine kunstkerstboom met verlichting bolton

3. Kleine verlichte kerstboom Milton

Deze kleine verlichte kunstkerstboom komt het meest in de buurt van de echte traditionele kerstboom als het aankomt op vorm. Ook heeft de boom een mooie natuurlijke uitstraling dankzij een mix van materialen. Deze kunstkerstboom is uitgerust met 100 led lichtjes.

kleine kunstkerstboom met verlichting

4. Forest frostet kleine kunstkerstboom

Deze kleine kunstkerstboom is van het merk Triumph Tree. De uiteinden van de naalden hebben een witte kern. Hierdoor lijkt het alsof elke naald een sneeuwkristal op de tak heeft. Dit zorgt voor een mooi contrast met de kleur van de boom. Dit kleine pareltje is voorzien van 96 led lichtjes die mooi over de boom zijn verdeeld.

5. Kunstkerstboom Canmore

En last but not least: de kleine kunstkerstboom met verlichting Canmore van Black Box. Deze kunstkerstboom is voorzien van 80 warm witte lampjes. Je kunt deze kunstkerstboom snel opzetten door de scharnier constructie. De takken vallen automatisch op hun plak zodra je de boom neerzet. Ideaal toch?

Kleine kunstkerstboom met verlichting