MENU
Prijs
14165
Sale
Kleur
Merk
Materiaal

Sale

Black Box verlichte kerstboom Kingston h230 x ø125 cm

Black Box verlichte kerstboom Kingston h155 x ø86 cm

Black Box verlichte kerstboom Macallan h155 x ø104 cm

Black Box verlichte kerstboom Milton h155 x ø94 cm

Black Box kerstboom Canmore LED h155 x ø91 cm

Black Box kerstboom Canmore h120 x ø76 cm

Black Box verlichte kerstboom Bolton h155 x ø117 cm

Black Box kerstboom Bolton h120 x ø92 cm

Triumph Tree halve muur kerstboom Forest Frosted Pine h185 x ø107 cm

Triumph Tree halve muur kerstboom Forest Frosted Pine h215 x ø122 cm

Black Box kerstboom Bolton h155 x ø117 cm

Triumph Tree kerstboom Camden h155 x ø104 cm

Kunstkerstboom sale

Een kunstkerstboom sale gaat het hele jaar door. Mister Kerstboom houdt alle aanbiedingen van verschillende platformen voor je in de gaten. Zodat je een goed overzicht hebt van waar je de goedkoopste kunstkerstboom kunt komen.

Een kunstkerstboom is in aanschafprijs duurder dan een echte kerstboom. Maar van een kunstkerstboom kun je wel jarenlang plezier hebben. Bovendien lijken kunstkerstbomen steeds meer op echte bomen.

Kortingen kunstkerstbomen

Een gemiddelde kunstkerstboom kost ongeveer tussen de 80 en 120 euro. Dan heb je al een mooie boom. Wil je liever iets groter, dan ben je al snel iets meer kwijt. Het is daarom verstandig om te kijken of er kunstkerstbomen in de sale zijn. Zo kun je profiteren van (hoge) kortingen en betaal je nooit teveel.

Wanneer kunstkerstboom sale?

Meestal vindt de sale plaats ruim voor kerstmis en in de maand januari. Dit is natuurlijk niet voor niets. De meeste mensen kopen een kunstkerstboom in de eerste week van december, als Sinterklaas is afgelopen. Wil je profiteren van de sale. Houd de aanbiedingen dan al vanaf oktober in de gaten. Zo kun je voordelig een nieuwe kunstkerstboom komen voor minder geld.

Kunstkerstboom sale op Mister Kerstboom

Wij doen ons uiterste best om alle prijzen zo actueel mogelijk op onze website te houden. Wij checken deze een paar keer per week. Het kan voorkomen dat een prijs niet overeenkomt. We zorgen er in ieder geval voor dat je alle aanbiedingen in één oogopslag kunt bekijken op de site. Ook kun je ervoor kiezen om in de shop te filter op ‘sale’ om alleen alle kunstkerstbomen in de aanbieding te bekijken.

Hoogte
Kleur
Merk
Materiaal