MENU

Kunstkerstboom 3 meter hoog: 6 mooie exemplaren

Op zoek naar een mooie grote kunstkerstboom 3 meter hoog? Op misterkerstboom kun je zoeken op kunstkerstbomen van een bepaalde hoogte. Zo vind je snel alle kunstkerstbomen met een hoogte van 3 meter. In dit artikel lichten we de mooiste kerstbomen van 3 meter uit.

3 meter hoge Royal Christmas Washington 

Ben je echt op zoek naar een grote gezellige kunstkerstboom van 3 meter? Deze prachtige boom van Royal Christmas is 3 meter hoog en is voorzien van 750 warme ledverlichting. De boom is lekker breed, wat zorgt voor extra gezelligheid. De boom is snel gen gemakkelijk op te zetten. 

Kunstkerstboom 3 meter: Alskan Fir Full 

Heb je zelf al mooie kerstverlichting en wil je liever een boom van 3 meter zonder verlichting? Dan is de kerstboom Alaskan Fir Full Ind een boom die je meer aanspreekt. De boom heeft een diameter van 157 cm en heeft mooie groene takken. 

Witte kunstkerstboom van 3 meter

Vind je de bovenstaande kerstbomen wel mooi, maar heb je liever een witte boom? Deze populaire witte kunstkerstboom van vidaXL is ook beschikbaar in 3 meter hoog. De boom heeft een diameter van 155cm en is alleen geschikt voor binnen. 

Stavanger kunstkerstboom Excellent Trees

De volgende boom geeft met zijn volle takken een gezellig en warme uitstraling. De boom heeft zachte naalden en heeft een diameter van 170 cm en is 3 meter hoog. De boom heeft een luxe metalen voet met antislip rubberen noppen, zodat de boom stevig staat.  

Iets hoger dan 3 meter: Forest Frosted

Deze kunstkerstboom is iets hoger dan 3 meter, namelijk 305 cm. Deze mooie volle groene boom heeft een combinatie van harde en zachte naalden en komt uit de premium collectie van Triumph Tree. 

Besneeuwde boom van 3 meter Flocked Mountain Pine

Wil je echt de kerstsfeer in huis halen dan kun je ook kiezen voor deze prachtig besneeuwde boom van Cosy & trendy. De boom is 3 meter hoog en heeft een diameter van 150 cm.  

Shop verder op Misterbamboe!

Heb je nog geen geschikte boom gevonden in dit artikel? Laat je dan eens inspireren door ons ruime assortiment in kunstkerstbomen en wie weet shop jij alsnog je favoriete kunstkerstboom online. Op Misterkerstboom.nl vind je namelijk honderden verschillende kunstkerstbomen, in allerlei verschillende kleuren en varianten. Het assortiment wordt tot de kerst wekelijks aangevuld.