MENU
Prijs
441500
Sale
Hoogte
meer
Kleur
Meer
Merk
Materiaal

Excellent Trees

Een kunstkerstboom van Excellent Trees kopen?

Excellent Trees heeft een mooi aanbod van unieke en luxueuze kunstkerstbomen. In de collectie van Excellent Trees vind je zowel verlichte als onverlichte bomen. Ideaal dus!

Exclusieve uitstraling

Als je kijkt naar de collectie dan zie je direct dat het speciale bomen zijn. De Mantorp heeft bijvoorbeeld een mooie blauwgroene kleur die je bij geen enkele andere boom ziet. Ook zijn de zijtakken afgewerkt met een rond uiteinde en bruine nerf voor een extra natuurlijke uitstraling. Vind je die blauwgroene kleur mooi? Bekijk dan ook de Uppsala.

Maar ook de besneeuwde Varberg Green met LED verlichting is een boom met een exclusieve uitstraling. De boom is redelijk smal waardoor je deze voor veel verschillende ruimtes kunt gebruiken.

Als je dus op zoek bent naar een unieke, maar sfeervolle en luxueuze uitstraling tijdens de kerstdagen, dan vind je vast een mooie boom bij dit merk. De collectie is iets kleiner dan de andere twee grote merken: Black Box en Triump Tree.

Verschillende afmetingen

Vind je één van de bomen mooi? Dan zijn de meesten ook nog eens beschikbaar in verschillende formaten! Van 120 cm tot zelfs 365 cm hoog! Zo vind je altijd de perfecte kunstkerstboom voor elke ruimte. Kijk ook altijd goed naar de diameter van de boom, zodat je zeker weet dat deze goed past.

Shop Excellent Tree boom bij Mister Kerstboom

Op onze website kun je alle bomen van Excellent Trees bekijken die verkocht worden op Nederlandse verkoopplatformen. Je kunt de de boom niet bij ons bestellen, maar we verwijzen je graag door naar de verkooppartij.

Hoogte
Kleur
Merk
Materiaal