MENU

Witte kerstboom kopen? Onze 6 favorieten!

Ben je op zoek naar de perfecte witte kerstboom? Je zoektocht stopt hier! We hebben namelijk de 6 mooiste witte kerstbomen voor je uitgezocht. Van grote bomen tot kleine bomen. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Naast een witte kerstboom kun je ook kiezen voor een besneeuwde kerstboom voor een echte winterse of witte look. 

Witte kerstboom Icelandic (Triumph Tree)

De Icelandic van Triumph Tree is absoluut onze favoriete witte kerstboom. Deze boom is glanzend en een volle luxe uitstraling. De boom is uitermate geschikt voor een winkel, horeca of kantooromgeving. Maar natuurlijk ook voor in huis. De boom is beschikbaar in verschillende hoogtes: 120 cm, 155 cm en 215 cm

vidaXL Kunstkerstboom wit

Wil je een iets statiger witte kerstboom, dan is de vidaXL kunstkerstboom een goede keuze. Deze is beschikbaar in drie hoogtes: 300 cm, 400 cm en 500 cm. Die laatste twee zijn ook geschikt voor buiten. De boom heeft geen verlichting. 

Witte kerstboom met verlichting: Stavanger

Deze behoort ook absoluut tot onze favoriete witte kerstbomen. De Stavanger van Excellent Trees heeft zachte witte naalden en een mooie, gezellige volle vorm. De boom is beschikbaar in een hoogte van 210 cm en een diameter van 132 cm. 

Tuscan (Triumph Tree)

Houd je van mooie volle kerstbomen? Dan is de Tuscan een goede keuze. De boom is mooi vol, met zijtakken die bijna tot aan de grond komen. De boom heeft maar liefst 4374 takjes. Deze boom is alleen beschikbaar in een groot formaat: 425 cm hoog en een diameter van 211 cm. Dat maakt de boom extra geschikt voor grote ruimtes. 

Montane frosted (Black Box)

Deze boom is niet helemaal wit, maar door de besneeuwde look gaat deze ook prima door voor een witte kerstboom! Voordeel van deze boom is dat deze ook al van warmwitte LED lampjes is voorzien, die mooi verdeeld zijn over de boom. De boom is beschikbaar in de volgende hoogtes: 230 cm, 215 cm en 185 cm

Kleine witte kerstboom Decoris Glitter

Ben je niet op zoek naar een hele grote boom, maar naar een kleine boom ter decoratie? Dan vind je de Decoris Glitter kerstboom misschien leuk. Dit kunstof boompje zit vol glitters wat voor een gezellig en feestelijke sfeer zorgt. De boom is 90 cm hoog. 

Shop verder op Misterkerstboom!

Heb je nog geen geschikte boom gevonden in dit artikel? Laat je dan eens inspireren door ons ruime assortiment in kunstkerstbomen en wie weet shop jij alsnog je favoriete kunstkerstboom online. Op Misterkerstboom.nl vind je namelijk honderden verschillende kunstkerstbomen, in allerlei verschillende kleuren en varianten. Het assortiment wordt tot de kerst wekelijks aangevuld.