MENU

Kunstkerstboom voor buiten? 5 prachtige sfeerbomen!

Een kunstkerstboom voor buiten vind je ook op MisterKerstboom.nl. Breng de hele straat in kerstsfeer met een kunstkerstboom voor buiten. Bijvoorbeeld in de voortuin, achtertuin of voor het creëren van een gezellige sfeer in winkelstraten.We hebben 5 mooie bomen voor je uitgezocht die (ook) geschikt zijn voor buitengebruik.

VidaXL Kunstkerstboom

De kunstkerstboom is een echte eye-catcher. Met kleurrijke lampjes en een authentieke textuur, is dit een mooie kunstkerstboom voor buiten. Hij is licht van gewicht, weerbestendig en duurzaam. 

Witte kunstkerstboom voor buiten

De volgende boom is nog niet verlicht. Heb je zelf al mooie kerstverlichting in huis? Kies dan voor deze prachtig witte kunstkerstboom van VidaXL. Deze kerstboom is waterbestendig en daarom geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De boom is beschikbaar in twee formaten: 400 cm en 500 cm. Hij is ook beschikbaar in 300 cm, maar deze is niet geschikt voor buiten. 

Kunststof kerstboom in gezellige kerstkleuren

Wil geen standaard groene of witte boom zoals de bomen die we hier boven laten zien? Maar ben je op zoek naar een opvallende kleur?  Dan is deze kunstkerstboom van het merk De Horeca Bazaar interessant voor je. Hij is beschikbaar in maar liefst 6 kleuren: Fuchsia, roze, goud, zilver, wit en groen. Ideaal om een terras mee te versieren. De boom is beschikbaar in 210 cm en 150 cm

Washington Promo (Royal Christmas) met verlichting

Wil je toch liever een kerstboom die wat meer lijkt op een echte kerstboom in een natuurlijke groene kleur? Dan is de Washington Promo van Royal Christmas een goede keuze! De boom is geschikt voor zowel binnen als buiten en is voorzien van mooie ledverlichting. De boom is beschikbaar in volgende hoogtes: 200 cm, 300 cm, 360 cm

Extra smalle kerstboom voor buiten

De onderstaande boom is geschikt als je buiten iets minder ruimte tot je beschikking hebt. Deze extra smalle kunstkerstboom is 180cm hoog en heeft een diameter van 55cm. De Kunst Kerstboom is vervaardigd uit een twee kleurig PVC folie wat zorgt voor een rustgevende natuurlijke kleur.

De kunst kerstboom is ook beschikbaar in het groen met een hoogte van 150 cm. 

Shop verder op MisterKerstboom

Heb je nog geen geschikte boom gevonden in dit artikel? Laat je dan eens inspireren door ons ruime assortiment in kunstkerstbomen en wie weet shop jij alsnog je favoriete kunstkerstboom online. Op Misterkerstboom.nl vind je namelijk honderden verschillende kunstkerstbomen, in allerlei verschillende kleuren en varianten. Het assortiment wordt tot de kerst wekelijks aangevuld.