MENU

Kunstkerstboom 4 meter hoog: 6 bomen uitgelicht

Een kunstkerstboom 4 meter hoog is niet gemakkelijk te vinden. De meeste kunstkerstbomen zijn beschikbaar in de standaard formaten. Toch hebben we een viertal kunstkerstbomen gevonden van rond de 4 meter hoog of zelfs nog hoger (600cm).

Kunstkerstboom Tuscan (425 cm)

De eerste boom is de prachtige witte kunstkerstboom van Triumph Tree. Deze boom is maar liefst 425 cm hoog. Het is een mooie volle kerstboom met zijtakken die bijna tot aan de grond komen. De boom is ook beschikbaar in het groen. 

Deze boom voldoet naast de Europese regelgeving, ook aan de extra strenge Franse wetgeving voor kunstkerstbomen.

Kunstkerstboom Washington Promo (360 cm)

De kunstkerstboom Washington Promo komt dicht in de buurt bij de 4 meter. Deze boom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. De boom heeft sterke takken, waardoor je er veel versiering in kunt hangen. De kunstkerstboom is uitgerust met ledverlichting. Ook handig; je kunt deze boom voor zowel binnen als buiten gebruiken!

Kunstkerstboom Uvik 4 meter hoog (365 cm)

Het volgende exemplaar is een mooie grote groene kerstboom van het merk Excellent Trees. De boom haalt net de 4 meter niet, maar is wel mooi verlicht met 120 led lampjes. 

Deze bijna 4 meter hoge kunstkerstboom heeft harde en zachte naalden. Hierdoor krijgt ie een mooie vorm en een echte warme kerstuitstraling. 

Kunstkerstboom 4 meter hoog

Forest Frosted kunstkerstboom (365 cm)

Ook deze kunstkerstboom van Triumph Tree tikt bijna de 4 meter aan. Met een hoogte van 365 centimeter, wonderschone takken en warm witte ledverlichting is dit een echte eye catcher. Uiteraard kun je deze boom ook verder versieren met kerstballen, slingers en andere versiersels. 

Kunstkerstboom 4 meter hoog - Forest Frosted Triumph Tree

Everlands Imperial Pine (450 cm)

De bomen van Everlands zijn mooie groene kunstkerstbomen met een zachte naald. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en er is dus ook een variant van bijna 4 meter hoog. De boom heeft een diameter van 244 cm. 

Kunstkerstboom 4 meter hoog imperial pine

Kunstkerstboom Sherwood (600 cm)

Tot slot hebben we een nóg groter exemplaar je gevonden: De kunstkerstboom Sherwood van Triumph Tree. Sherwood is een populaire kunstkerstboom uit de premium nature collectie van Triumph Tree. Deze mooie grote boom is dus ook beschikbaar in andere formaten. De boom oogt natuurlijk en heeft extra veel takken voor een luxere uitstraling. In de boom zitten maar liefst 3728 warmwitte ledlampjes ingebouwd. 

Kunstkerstboom 4 meter hoog

Beperkte keuze kunstkerstbomen 4 meter hoog

Zoals je ziet zijn er (nog) niet veel kunstkerstbomen beschikbaar van 4 meter hoog. Heb je zelf een mooie grote kunstkerstboom gezien van 4 meter hoog? Laat het ons weten en we voegen deze toe aan dit artikel en in onze shop

Shop verder op Misterkerstboom!

Heb je nog geen geschikte boom gevonden in dit artikel? Laat je dan eens inspireren door ons ruime assortiment in kunstkerstbomen en wie weet shop jij alsnog je favoriete kunstkerstboom online. Op Misterkerstboom.nl vind je namelijk honderden verschillende kunstkerstbomen, in allerlei verschillende kleuren en varianten. Het assortiment wordt tot de kerst wekelijks aangevuld.