MENU

Kunstkerstboom 200 cm kopen? 8 bomen uitgelicht!

Op zoek naar een kunstkerstboom 200 cm / 2 meter hoog? Er zijn weinig tot geen kunstkerstbomen die precies 200 cm hoog zijn. Er zijn daarentegen wel veel bomen beschikbaar van 210 cm. In onze shop kun je zien welke hoogtes allemaal beschikbaar zijn. In dit artikel lichten we de meeste bijzondere kunstkerstbomen 200 cm uit!

Kunstkerstboom Snowy Sheffield (198 cm)

Deze boom komt het dichtst in de buurt van een kunstkerstboom 200 cm. Deze mooie boom is namelijk 198 cm. De boom heeft een diameter van 124 cm. De 450 ingebouwde LED lampjes zorgen voor extra schittering. Wat deze boom extra speciaal maakt is de perfecte hoeveelheid sneeuw en een dun laagje glitter. Een prachtige sfeervolle boom van 200 cm!

De boom is trouwens ook beschikbaar in een maatje groter (213 cm)

Versierde kerstboom Avik  (210 cm)

Kunstkerstbomen vanaf 200 cm zijn er in allerlei soorten. Zo kun je ook compleet versierde bomen komen. De Avik is een kunstkerstboom van Easy Set Up Tree. Deze boom is voorzien van LED verlichting en kerstballen. De boom heeft harde en zachte naalden, wat zorgt voor een natuurlijk effect! Er zijn drie varianten beschikbaar van deze boom: besneeuwd en twee groene bomen waarbij de ene rode kerstballen heeft en de andere bronze. 

Luxe kunstkerstboom Stavanger Silver (210 cm)

Wil je echt schitteren, dan kies je voor deze luxe zilveren Stavanger van het merk Excellent Trees. De boom heeft een diameter van 132 cm en is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. De boom heeft zachte dennennaalden wat hem een echte uitstraling geeft. 

De boom is ook beschikbaar in het wit

Kunstkerstboom Grandis Fir (210 cm)

Zoek je een ‘gewone’ groene kerstboom? Dan is de Grandif Fir een goede keus. Deze boom iets iet hoger dan 200 cm (210 cm) en heeft een diameter van 150 cm. De boom is niet voorzien van LED verlichting. 

Kunstkerstboom 200 cm met Glitter (Everlands)

Hoe leuk, deze kerstboom heeft ook glitters en heeft een speciale blauwe kleur. Hij is gemaakt van PVC en PE en heeft een diameter van 110 cm. Ook deze kunstkerstboom is iets hoger dan 200 cm, namelijk 210. 

Kunstkerstboom Mantorp (210 cm)

Deze prachtige kunstkerstboom van Excellent Trees met verlichting heeft een gezellige uitstraling door zijn druppelvorm. De boom geeft een extra natuurlijk effect doordat hij is gemaakt van harde en zachte naalden. De boom heeftt een diameter van 139 cm. 

Kunstkerstboom Otta (210 cm)

Deze mooie besneeuwde kunstkerstboom van Excellent Trees heeft een gezellige uitstraling door zijn brede. De boom geeft een extra natuurlijk effect doordat hij is gemaakt van harde en zachte naalden. De boom heeft een diameter van 130 cm. 

Falun Green (210 cm)

Nog zo’n prachtige kunstkerstboom 200 cm van Excellent Trees. Deze boom is ook iets hoger dan 2 meter en is voorzien van 350 mooie warmwitte LED lampjes. De boom is aardig breed met de diameter van 132 cm. De buitenste takken zijn van PE, hierdoor krijgt de boom een natuurlijke uitstraling. 

Shop verder op Misterkerstboom!

Heb je nog geen geschikte boom gevonden in dit artikel? Laat je dan eens inspireren door ons ruime assortiment in kunstkerstbomen en wie weet shop jij alsnog je favoriete kunstkerstboom online. Op Misterkerstboom.nl vind je namelijk honderden verschillende kunstkerstbomen, in allerlei verschillende kleuren en varianten. Het assortiment wordt tot de kerst wekelijks aangevuld.