MENU

Uitgelicht deze week: Kunstkerstbomen met sneeuw

Ben jij van plan om een kunstkerstboom met sneeuw te kopen dit jaar? Bij Misterkerstboom shop jij heel eenvoudig jouw favoriete kunstkerstboom online. Kunstkerstbomen met sneeuw zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en je kan kiezen uit een pvc kunstkerstboom, een hardneedle kunstkerstboom of een boom van polyetheen. Ben je benieuwd of er wat voor jou tusssen zit? In dit artikel hebben wij de leukste besneeuwde bomen voor je uitgelicht

Black Box kunstkerstboom millington

Met de kunstkerstboom Millington uit de Black Box Classics collectie haal jij een boom in huis die net uit een winters dennenbos lijkt te komen. Deze prachtige volle boom is voorzien van een laagje sneeuw wat zorgt voor een natuurlijk winters effect. Decoreer de kerstboom lekker vol en als die eenmaal staat, is de boom niet meer van echt te onderscheiden. De Millington kerstbomen worden gekenmerkt door de zijtakken met zachte naalden, in combinatie met het laagje sneeuw is een witte kerst gegarandeerd! 

Chandler kunstkerstboom met sneeuw

Een ander model uit de Black Box collectie, is de Chandler kunstkerstboom! Deze volle boom is ruim twee meter hoog en heeft een diameter van 125 cm. Door gebruik te maken van veel sneeuw op de takjes krijgt deze boom echt een gezellige, winters warme look. De uiteinden van de takjes zijn nagemaakt van echte takjes waardoor ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. De takken zijn mooi stevig waardoor de kerstboom goed te decoreren is.

Black Box kerstboom Caroline

Houd je meer van een besneeuwde boom met ronde vormingen in combinatie met zijtakken die bestaan uit korte en stevige dennennaalden? Misschien is de kerstboom Caroline dan meer wat voor jou. Deze besneeuwde kunstkerstboom heeft een blauwgrijze kleur en is bestrooid met een klein laagje sneeuw. De boom is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Breng de kerst in huis met deze prachtige boom uit de Black Box collectie en geniet van de feestdagen.

Shop verder op Mister Kerstboom

Heb je nog geen geschikte boom gevonden in dit artikel? Laat je dan eens inspireren door ons ruime assortiment in kunstkerstbomen en wie weet shop jij alsnog je favoriete kunstkerstboom online. Op Misterkerstboom.nl vind je namelijk honderden verschillende kunstkerstbomen, in allerlei verschillende kleuren en varianten. Het assortiment wordt tot de kerst wekelijks aangevuld.