MENU

Kant en klare kerstboom kopen? 6 prachtige bomen!

Een kant en klare kerstboom vind je ook op MisterKerstboom.nl. Een kant en klare kerstboom met verlichting of juist een compleet versierde kerstboom met kerstballen erin. Heel handig als je niet zoveel tijd hebt om de boom op te zetten of als je hier zelf niet zo handig mee bent. Kant en klare kerstbomen zijn bijvoorbeeld ook ideaal voor etalages of horeca zaken. Zo heb je overal dezelfde kerstboom staan en weet je altijd zeker dat je precies genoeg kerstballen en verlichting hebt. 

In dit artikelen hebben we een aantal kant en klare kerstbomen uitgelicht! 

Kant en klare kerstboom: Easy Set Up Tree Avik

De avik kunstkerstboom is de meest kant en klare kerstboom die je op onze website vindt. Deze is versierd met verlichting en kerstballen. Je kunt kiezen voor een variant met rode kerstballen of bronzen. De boom is ook besneeuwd beschikbaar. De bomen beschikbaar in 180 cm en 210 cm hoog

Sneeuwende kerstboom met paraplubasis

Zoek je iets meer sensatie, dan kun je ook gaan voor de VidaXL sneeuwende kerstboom. De kerstboom is versierd met kerstballen, kegels en lichtjes. De boom heeft een hoogte van 190 cm. Van deze boom is een groene en witte variant beschikbaar. 

Kant en klare Kunstkerstboom vidaXL

Ben je op zoek naar meer kleur dan is deze kant en klare boom iets voor jou. Deze is namelijk versierd met kleurrijke lampjes. De stervormige LED-lamp bovenop de boom zorgt voor een gezellige sfeer. Ook een plusplunt: deze boom is ook geschikt voor buiten! De boom heeft een hoogte van 240 cm en een diameter van 102 cm. 

Empress kerstboom met dennenappels

Deze boom van Triumph Tree valt misschien niet helemaal in de categorie kant en klare kerstboom, maar toch het benoemen waard. In deze boom zitten namelijk dennenappels verwerkt. Ook een leuke extra touch voor een kerstboom! Daarnaast heeft de boom ook een mooie besneeuwde look. De boom is helaas niet beschikbaar met verlichting, maar wel in heel veel verschillende formaten!

Shop verder op Misterkerstboom!

Heb je nog geen geschikte kant en klare kerstboom gevonden in dit artikel? Laat je dan eens inspireren door ons ruime assortiment in kunstkerstbomen en wie weet shop jij alsnog je favoriete kunstkerstboom online. Op Misterkerstboom.nl vind je namelijk honderden verschillende kunstkerstbomen, in allerlei verschillende kleuren en varianten. Het assortiment wordt tot de kerst wekelijks aangevuld.