MENU

Ondersteboven kerstboom kopen? 5 mooie bomen

Een ondersteboven kerstboom is eigenlijk een hangende kerstboom. Je kunt deze aan het plafond bevestigen, waardoor het lijkt alsof je de kerstboom ondersteboven hebt gehangen. Met een ondersteboven kerstboom creëer je net dat beetje extra kerstsfeer in je huis, winkel of voor op de zaak of op kantoor. Een leuke manier om een ‘saaie’ gang of hal op te leuken met wat extra kerstsfeer.

Er zijn helaas niet veel hangende kerstbomen beschikbaar, maar we hebben toch 5 mooie bomen en varianten voor je gevonden van verschillende hoogtes, met of zonder verlichting en ook besneeuwde varianten!

Ondersteboven kerstboom: Forest frosted 

De Triumph Tree forest frostest is een populaire kerstboom die beschikbaar is in verschillende formaten. Zo is er ook een hangende kerstboom te koop. Deze ondersteboven kerstboom is 90 cm hoog. Je kunt zelf nog verlichting toevoegen aan de boom. 

Ondersteboven kerstboom Scottsdale (Black Box)

Wil je liever een hangende kerstboom kopen met verlichting? Dat kan natuurlijk ook! De Scottsdale van Black Box is uitgerust met 192 LED lampjes. De kerstboom is 120 cm en heeft een diameter van 130 cm. Deze boom is ook besneeuwd beschikbaar.

Belian Guirlande (Triump Tree)

Een andere mooie hangende kerstboom is de Belian Guirlande van Triumph Tree. De bomen zijn voorzien van warmwitte LED lampjes. Je kunt kiezen voor een besneeuwde variant of een zonder sneeuw. Deze hangende kerstboom is in verschillende hoogtes beschikbaar: 120 cm, 180 cm en 270 cm.  

Heb je zelf een mooie hangende kerstboom gespot? Deel deze met ons en dan voegen we deze ook bij het artikel!

Shop verder op Misterbamboe!

Heb je nog geen geschikte boom gevonden in dit artikel? Laat je dan eens inspireren door ons ruime assortiment in kunstkerstbomen en wie weet shop jij alsnog je favoriete kunstkerstboom online. Op Misterkerstboom.nl vind je namelijk honderden verschillende kunstkerstbomen, in allerlei verschillende kleuren en varianten. Het assortiment wordt tot de kerst wekelijks aangevuld.