MENU

Goedkoopste kunstkerstboom kopen? 5 mooie bomen!

De goedkoopste kunstkerstboom bestaat niet. Het is afhankelijk van de hoogte en het type boom dat je kiest hoeveel je ervoor betaalt. Daarom hebben we in dit artikel de goedkoopste kunstkerstboom opgezocht voor de meest gangbare afmetingen. We hebben hierbij alleen kunstkerstbomen zonder verlichting geselecteerd. Als je kiest voor een besneeuwde of versierde kerstboom, ben je meestal ook meer geld kwijt. Daarnaast zijn we uitgegaan van de reguliere prijs. Kijk voor actuele aanbiedingen op onze sales pagina.

Tip: wil je kunstkerstbomen met elkaar vergelijken? Bezoek onze shop dan (op je computer of laptop) om de bomen met elkaar te vergelijken.

Goedkoopste kunstkerstboom 120 cm: Nelson (Black Box)

De goedkoopste kunstkerstboom van 120 cm is de Nelson van Black Box. De boom heeft 154 zijtakken met dunne kunststof naalden. Op moment van publicatie kost deze boom € 24,95.

Goedkoopste kunstkerstboom 120 cm

Meest goedkoop in 155 cm: de Canmore (Black Box)

Als we kijken naar de bomen van 155 cm, dan komt de Canmore, ook van het merk Black Box het goedkoopst uit de bus. Die is een smalle kerstboom wat de boom ook geschikt maar voor kleine of smalle ruimtes. De diameter van deze boom is ø89 cm.

Op moment van publicatie kost deze boom € 39,95.

185 cm: ook de Canmore (Black Box)

Ook als we kijken naar de hogere bomen van 185 cm, komt de Canmore is de Canmore van Black Box de meest goedkope kunstkerstboom. Deze boom heeft een diameter van 115 cm.

Op moment van publicatie kost deze boom € 39,95.

Goedkoopste kunstkerstboom 185

Nelson meest goedkoop in 215 cm

Als we kijken naar de iets grotere bomen en de meest goedkopere variant, dan zien we de Nelson weer terug, die ook de laagste prijs heeft bij de bomen van 120 cm. Wederom een boom van het merk Black Box.

Wanneer je kiest voor een boom van meer dan twee meter, ga ja ook meer betalen. Op moment van publicatie kost deze boom € 79,95.

Goedkoopste kunstkerstboom 230 cm: Tuscan Spruce (Triumph Tree)

Zoek je de goedkoopste kunstkerstboom van 230 cm? Dan kom je uit bij de Tuscan Spruce van Triumph Tree. Deze boom is mooi vol met 984 zijtakken die bijna tot aan de grond komen.

Op moment van publicatie kost deze boom € 154.

Goedkoopste kunstkerstboom 230 cm